Followers

Sunday, March 7, 2010

Lonely. Haha

Haha. Actually title atas tu tak ada lah betul sangat. Tak lonely pun. Sunyi sikit je. Haha. Tapi memang betul lah, kalau hidup membujang, tak ada orang yang nak sayang, memang sunyi gila bhaiiii! Kawan pun tak boleh nak happy dan hilang kan lonely no more tu. Haha. Tapi aku tak ada lah desperate sangat nak kan lelaki dalam hidup aku. Saja bagi tahu yang aku lonely.


Aku tak tahu nak layan siapa and kenapa aku tak nak terima orang lain dalam hidup aku lepas break off dengan itu mamat yang terakhir. Hadoi laaahhhh!! Tapi tak apa. Single lagi best kot :) Senang nak ke sana ke sini. Semua aku pergi dengan kawan-kawan je. Tak ada hal punya. Haha. Tapi kalau boleh nak juga lah dapat 'boyfriend' yang baik and paham aku kot :D


Hehe. Tu je nak post actually. Saja na kongsi cause tak tahu na buat apa ni. Bosan tahap gaban punyaaaaa!! Haha. Ok lah malas nak type lagi. Byeee :)

Gambar sekadar hiasan. Haha :D




1 comment: